Ifølge en ny rapport er FC Barcelona ikke tilfredse med den dårlige fysiske form, som Miralem Pjanic præsterer.

Efter at have tilsluttet sig den catalanske klub i en handel, hvor Arthur skiftede til bosnierens tidligere klub, Jueventus, har Pjanic kom formået at få 27 minutters spileltid i 2020/21.

Disse minutter fik han mod Villarreal (12) i deres åbningskamp, der endte 4-0 på Camp Nou, og i deres 1-1-opgør mod Sevilla (15). I lørdags mod Getafe, hvor Koemans tropper led deres første nederlag under hollænderens lederskab, var han tippet som starter, men det skete ikke.

To skridt bag sine holdkammerater

Det spanske medie SPORT skriver mandag, at selvom Barca allerede har spillet fire kampe i La Liga, er Pjanic “stadig i preseason”. Da han ankom til hans første træningssession var han “meget langt fra i ideel fysisk form”. Dertil er midtbanespilleren tilsyneladende “to skridt bag sine holdkammeretater til træning.”

Og selvom Koeman og hans trænerstab stoler på kvaliteterne hos Pjanic og indrømmer, at han for nylig var smittet med coronavirus, antages det fortsat, at spilleren “syndede” og tillod sig selv at tage på en lille ferie i august.

Ikke desto mindre rygtes det, at Koeman overvejer, om han vil give Pjanic chancen mod Ferencvaros tirsdag i Champions League.

Hvad enten Barcelona stiller med en 4-2-3-1 eller en 4-3-3, som de brugte i weekenden, har både Frenkie de Jong og Sergio Busquets brug for en pause. De har startet inde i hver kamp i denne sæson, samtidig med, at de har spillet internationale kampe for hhv. Holland og Spanien.

Pjanic spillede også for det bosniske landshold, og bekymrede sine arbejdsgivere ved at have mistanke om en rygskade. Men med El Clasico, som afvikles på lørdag, bliver Koeman nødt til at lade bosnieren komme til, så De Jong og Busquets kan slappe af.

Koeman kan vælge at lade dem begge få et tiltrængt hvil. Hvis han vælger at lade dem begge sidde over, vil det sandsynligvis betyde, at enten Riqui Puig eller hans La Masia-kollega Carles Alena får spilletid.