Barcelonas hold har undergået et mindre generationsskifte. De har fået sendt nogle af de ældre spillere til nye klubber, hvorimod Barcelona selv satser på den yngre generation.

Ronald Koeman har tidligere udtalt, at holdet skal bruge tid på at udvikle deres unge spillere. Det er dog gået hurtigt for især én af dem, der er faldet utroligt godt til i FC Barcelona.

Sergino Dest har nemlig overrasket alle, hvor han har imponeret meget. Det siger Ronald Koeman, da har snakkede med Marca.

Nationens første Barcelona-spiller

Sergino Dest kom til Blaugrana fra Ajax, og han er sågar hans nations første spiller i Barcelona. Han formåede også at tilspille sig en startplads, da Barcelona tabte til Real Madrid i El Clásico.

Det er dog ikke gået nogens næse forbi, at han var blandt de bedste på banen.

Diario Sport kunne tidligere på måneden skrive, at forsvaren er den blot femte spiller fra USA, der kommer til at spille i La Liga. Han er dog den første, der spiller for FC Barcelona.

Det skete, da han blev skiftet ind mod Sevilla.

Det er den tidligere Rayo Vallecano-målmand Kasey Keller, der står noteret for at være den første. Han 51 optrædender under bæltet mellem 1999 og 2001.