Der har været stor spekulation om, hvorvidt Miralem Pjanic vil være Barcelona-spiller i den kommende sæson. Barcelona vil gerne skille sig af med ham, men hidtil har Pjanic været meget modstridende.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelonas udebanetrøje for 2021/22 offentliggjort

Det har fået den catalanske klub til at give ham et ultimatum, skriver Diario Sport. Han har fået at vide, at han frivilligt kan skifte til en anden klub, eller han vil blive skubbet ud af klubben.

Årsagen til, at de har valgt at gøre dette er, at der er flere klubber, der har udvist interesse for Pjanic. Ifølge Diario Sport er der udvist interesse fra både Juventus, Inter Milan og AS Roma.

Pjanic har dog ikke vist interesse for et skifte til en af de tre klubber. Det hævdes, at det delvist skyldes, at han gerne vil bevise sit værd i den catalanske klub. Det handler dog i lige så høj grad om, at han bliver nødt til at acceptere en lønnedgang.

Den catalanske klub har et stort ønske om at skille sig af med den bosniske midtbanespiller. De arbejder nemlig på at nedbringe deres samlede lønomkostninger. Den spanske avis skriver, at de vil have fundet en løsning med Pjanic i sidste uge.

Til trods for, at det ikke ser ud til, at han vil være en del af truppen i den kommende sæson, deltager han ved pre-season i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

I sidste sæson blev det ikke til meget spilletid for Pjanic. Faktisk blev det ikke til mere end 30 optrædener for den bosniske midtbanespiller. I de 30 kampe blev det endda kun til 13 starter for Pjanic.