FC Barcelona forsøgte sidste år at hente Bernardo Silva, men måtte opgive på grund af økonomien. Til sommer vil de forsøge igen.

FC Barcelona har flere transfermål forud for sommerens transfervindue. Et af de klare transfermål er Bernardo Silva, der siges at være åben for et skifte væk fra Manchester City.

LÆS OGSÅ: Trods meldinger: Lionel Messi har ikke bekræftet det

Barcelona forsøgte at hente den portugisiske stjerne sidste år, men måtte opgive på grund af økonomien. Det betyder dog ikke, at de helt har givet op.

Ifølge Media Foot vil den catalanske klub forsøge at bringe ham til Camp Nou til sommer. Her kan de forvente at få konkurrence fra andre klubber, herunder PSG.

LÆS OGSÅ: Liverpool udser billigere alternativ til Bellingham

Mediet skriver, at Barcelona har fået en fordel i jagten på portugiseren, da PSG har skruet ned for deres interesse, fordi de andre prioriteter.

Selvom de ønsker at bringe Silva til Camp Nou, vil de ikke betale overpris for ham. Det har Barcelona-træner Xavi gjort klart ifølge Media Foot.

Flere britiske medier har skrevet, at prisen for Bernardo Silva kan overstige 100 mio. euro, mens Transfermarkt værdisætter ham til 80 mio. euro.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi tilbydes milliardløn af saudiarabisk klub

Barcelona kan derfor forvente at skulle betale mellem 595 mio. kr. og 743 mio. Kr., hvis de vil have fingrene i den portugisiske stjerne.