Selvom han allerede er købt, så har det været Xavis store ønske at tilknytte den unge brasilianer tidligere end ført aftale.

Nu er det blevet en realitet. Barcelona har sikret sig den unge og talentfulde spiller til deres allerede stjernespækkede hold allerede i januar.

Den 18-årige brasilianske angriber Vitor Roque rykker til den catalonske storklub i januar. Dette skridt markerer en betydelig milepæl i Roques karriere, idet han forlader Athlético Paranaense for at tage springet til europæisk topfodbold.

Barcelonas cheftræner, Xavi, har længe haft øjnene på Roque og har udtrykt et ønske om at få ham til klubben allerede i januar frem for til sommer. Dette ønske er nu blevet en realitet, hvilket Athlético Paranaense har bekræftet i en officiel meddelelse. Roques sidste kamp for den brasilianske klub vil være mod Santos på Ligga Arena, hvorefter han vil tage turen over Atlanten til sit nye hold.

Vitor Roque har haft en imponerende sæson med Athlético Paranaense, hvor han har spillet 44 kampe og scoret 21 mål. Hans præstationer har ikke kun vakt opmærksomhed i Barcelona, men også blandt fodboldfans verden over. Med sin unge alder og imponerende statistikker, repræsenterer Roque en spændende tilføjelse til Barcelonas angreb.