Barcelona har angiveligt et godt øje til den 17-årige San Jose Earthquakes-angriber Cade Cowell. Cowell er et ungt talent, der på det seneste har skabt sig et navn i Major League Soccer.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig sender besked til Barca-fans

Ifølge Goal er La Liga-giganterne fra Barcelona interesserede i den mexicansk-amerikanske angriber. I skrivende stund tørner han ud for San Jose Earthquakes, som pt. er at finde på en syvendeplads i amerikanske MLS.

Cowell startede ud på akademiet i Ballistic United Soccer Club, hvorefter han skiftede til San Jose Earthquakes ungdomsafdeling i 2018.

Den unge angriber fik debut for førsteholdet i 2019, hvor han blev sendt på banen i et US Open Cup-opgør mod Sacramento Republic FC. Kort tid efter blev han dog sendt på et kort lejeophold i Reno 1868 FC. I løbet af denne periode nåede han kun at spille fire kampe og score et enkelt mål.

Efter sit skifte retur til San Jose Earthquakes har han spillet forholdsvis regelmæssigt i 2020-sæsonen, hvor han nåede at have 19 optrædener for klubben. I disse kampe blev det til et enkelt mål og et enkelt oplæg.

Efter at have arbejdet hårdt på sit spil i løbet af off-season, har han fået en eksplosiv start på 2021-sæsonen i USA. Hidtil har han spillet seks kampe, hvori han har scoret to mål og leveret tre oplæg.

LÆS OGSÅ: West Ham vil hente Barcelona-keeper

Som følge af hans formidable start på 2021-sæsonen, er der blevet skabt opmærksomhed omkring ham og hans navn i hele verden. Blandt andet har Barcelona fået øjnene op for den kun 17-årige angriber.