FC Barcelona er en blandt fem klubber, der har vist stor interesse for at hente Eintracht Frankfurt-stjernen til sommer.

FC Barcelona er fortsat hårdt ramt på økonomien. Derfor får de svært ved at bringe nye spillere til den spanske klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Chelsea var tæt på at glippe Enzo Fernandez efter Benfica-krav

For at styrke truppen, har de derfor i sinde at holde fokus på at hente spillere på fri transfer. Dermed undgår de at betale en transfersum for deres nye spillere.

Det har medført, at de er blevet kædet sammen med en lang række spillere, hvilket omfatter Daichi Kamada, der står uden kontrakt med Eintracht Frankfurt til sommer.

Da han har gjort sig positivt bemærket i denne sæson, er FC Barcelona ikke den eneste klub, der har et godt øje til den japanske midtbanespiller.

Ifølge det tyske medie Fussball Transfers kan Barcelona se frem til at få konkurrence fra fire andre klubber, hvis de beslutter sig for at forsøge at sikre hans underskrift.

Mediet skriver, at der også er interesse for den 26-årige japaner fra både Bayern München, Tottenham, Borussia Dortmund og Manchester United.

Dertil skulle Frankfurt have interesse i at give ham en ny kontrakt, men intet tyder dog på, at han har interesse i at blive i den tyske klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barca-talent til sommer

Tværtimod siges han at være klar til at tage det næste skridt i hans karriere, hvilket kan vise sig at blive som spiller i en af de fem førnævnte klubber.