Barcelona er angiveligt klar til at bekræfte, at målmand Marc-Andre ter Stegen har skrevet under på en ny kontrakt med klubben. Angiveligt skulle den nye kontrakt strække sig til 2025.

Der har været en del snak om, hvorvidt den tyske målmand ville forlænge med Barcelona. Han har tidligere indrømmet, at der har været forhandlinger, men at de blev sat på pause som følge af Covid-19.

Ifølge Mundo Deportivo er disse forhandlinger nu blevet afsluttet, hvorfor det forventes, at hans kontraktforlængelse snart vil blive officielt bekræftet.

Angiveligt har Ter Stegen indgået en aftale med Barcelona, der løber til juni 2025. Nyheden om dette vil – med garanti – blive taget godt imod af Barca-fans, da klubben har haft et svært transfervindue.

Den 28-årige målmand er i øjeblikket ikke på banen, da han blev opereret i snit knæ i august. Det er dog forventeligt, at han er tilbage på banen sidst på måneden.

Neto har gjort et godt stykke arbejde under Ter Stegens fravær i de første tre kampe i sæsonen, men Barca er sandsynligvis glade for at have den tyske målmand tilbage.