FC Barcelona skulle have stor interesse i at hente Rúben Neves denne sommer, og er villige til at bruge 3 forskellige spillere i en byttehandel.

Rúben Neves er en af de spillere, der er at finde i toppen af Barcelonas ønskeliste for sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Sagaen er slut: Ousmane Dembélé forlader Barcelona

Wolverhampton er dog ikke meget for at sælge ham, selvom den portugisiske midtbanespiller selv presser på, for at få et salg til at ske.

Skal det blive en realitet, er Barcelona dog nødt til at have den store pung frem. Det forventes nemlig, at han vil have en pris, der lyder på et sted mellem 40 og 50 millioner euro.

Det er en stor sum penge for den spanske klub, der fortsat har store økonomiske problemer. Derfor er de begyndt at tænke i alternative baner, da de vil forsøge at indgå en byttehandel.

Ifølge Fichajes er der faktisk hele tre spillere, de skulle være klar til at sende til den engelske klub, hvis de til gengæld kan få Rúben Neves sendt den anden vej.

Først og fremmest er der tale om Riqui Puig og Óscar Mingueza, der i lang tid har været rygtet væk fra klubben, da de ikke får specielt meget spilletid.

Det tredje navn er dog en kende mere overraskende, da der skulle være tale om Nico González, som er et af de store talenter, der har fået sin fodboldopvækst i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona sætter Memphis Depay til salg: Dette kræver de for ham

Han har kontakt frem til juni 2024 med en frikøbsklausul på hele 500 millioner euro, men alligevel skulle Barcelona være åbne for at bruge ham i byttehandlen.