På nuværende tidspunkt er Barcelona i fuld gang med at planlægge en velgørenhedskamp mod Manchester City. Det ser dog ikke ud til, at de når at presse kampen ind før ligastarten. Derimod forventes det, at kampen bliver afviklet lige efter den første ligakamp, hvor Barcelona møder Real Sociedad.

LÆS OGSÅ: Pres på Barcelona: Har kun en uge til at sikre Messis aftale

Barcelona tager nemlig hul på 2021/22-sæsonen i La Liga den 15. august, hvor de tørner sammen med Real Sociedad på hjemmebane. Kun få dage (19. august) efter planlægger de nu at spille en velgørenhedskamp mod Manchester City.

Det vil sige, at indtjeningen fra kampen kommer til at gå til velgørenhed. Mere specifikt er det planen, at kampens indtægter skal gå direkte til personer, der er ramt af ALS. Denne idé skulle angiveligt være opstået, efter Barcelonas tidligere målmandstræner Juan Carlos Unzue blev ramt af sygdommen.

I denne forbindelse er det naturligvis afgørende, hvor mange tilskuere, der må blive lukket ind på stadion. Hvis ikke det er muligt at lukke et stort antal tilskuere ind på stadion, er det svært at tjene penge til velgørenhed. Får man ikke lov til at lukke tilskuere ind, bliver kampen næppe til noget.

LÆS OGSÅ: Pjanics fremtid afgøres i næste uge

Ikke desto mindre er der dog sat gang i planlægningen af kampen. Derfor forventes det naturligvis også, at der bliver meldt mere information ud om kampen i den nærmeste fremtid. Hvis det er planen, at den skal afvikles den 19. august skal de nemlig snart i gang med at sælge billetter.