Der er pres på FC Barcelona. Om blot en uge forventes Lionel Messi nemlig at vende hjem fra sin ferie, men som tingene ser ud nu, har han stadig ingen kontrakt. Derfor begynder tingene at haste for den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Pjanics fremtid afgøres i næste uge

Ifølge FCBarcelona.dk er klubbens sydamerikanske spillere blevet bedt om at møde ind fra 2. august. Her skal lade møde ind til en coronatest, hvorefter de vil påbegynde træningen, når den øvrige trup vender hjem fra træningslejr i Tyskland.

Som tingene ser ud nu, gælder dette dog kun for Agüero og Emerson. Messi har nemlig ikke længere kontrakt med Barcelona, hvorfor han ikke vil kunne deltage i træningen fra 2. august, hvis ikke en ny kontrakt underskrives inden da.

Dette er dog ikke kun op til Barca og Messi. Kontrakten skal også godkendes af La Liga, da den skal overholde deres Financial Fair Play-regler. For at sikre, at klubben lever op til disse regler, er de angiveligt nødt til at skille sig af med to af deres løntunge spillere.

Derfor er der også flere spillere, der potentielt kan blive solgt eller udlejet inden 2. august. De spiller, der rygtes væk fra klubben er Pjanic, Umtiti, Coutinho og Griezmann. Derudover er der også rygter om, at Neto og Braithwaite kan blive solgt.

LÆS OGSÅ: Koeman lægger pres på Barca: Vil have talent med til Tyskland

Messi kan naturligvis sagtens deltage ved træningen uden en kontrakt. Spørgsmålet er dog, om han har lyst til at gøre dette, og om han har lyst til at fortsætte med at leve i uvished. Han er nemlig på ingen måde garanteret at kunne spille for Barcelona i næste sæson.