Barcelona står over for en udfordring efter Gavis skade. De har nu rettet blikket mod Arsenal for at finde en midlertidig erstatning.

Den unge spanske midtbanespiller Gavi, som har været en nøglespiller for Barcelona, måtte forlade banen med en alvorlig knæskade under Spaniens 3-1 sejr over Georgien i Euro 2024-kvalifikationen.

Skaden, der omfatter en fuldstændig overrivning af det forreste korsbånd samt en skade på den laterale menisk, kan holde ham ude i op til ni måneder.

Som en reaktion på skaden, har Barcelona angiveligt udpeget Arsenals Jorginho som en potentiel midlertidig løsning.

Ifølge ESPN overvejer den catalanske klub at hente den 31-årige midtbanespiller på en fri transfer i januar. Jorginho, der skiftede til Arsenal fra Chelsea for et beløb på omkring 89 millioner danske kroner sidste januar, spillede en vigtig rolle i Arsenals titelkamp sidste sæson, hvor de lige akkurat missede mesterskabet til Manchester City.

Den italienske spiller har dog ikke oplevet samme succes denne sæson efter Arsenals store køb af Declan Rice fra West Ham.

Af Jorginhos 12 optrædener i denne sæson, er fem kommet fra bænken, hvilket kan gøre et skifte til Spanien attraktivt for ham.