I en dramatisk og målrig kamp i La Liga måtte FC Barcelona nøjes med et skuffende 3-3 resultat hjemme mod bundholdet Granada.

Trods en flot udligning af det 16-årige stortalent Lamine Yamal med blot ti minutter tilbage af kampen, lykkedes det ikke for Xavis mandskab at sikre alle tre point.

Kampen bød på en rutsjebanetur af følelser for de tilskuere, der havde fundet vej til Camp Nou. Barcelona, der jagtede deres tredje sejr i træk, fik en drømmestart, da Lamine Yamal bragte dem foran efter 16 minutters spil med et velplaceret skud efter oplæg fra Joao Cancelo.

Det lignede en aften, hvor Granada ville få det svært, men gæsterne viste karakter og kæmpede sig tilbage i kampen.

Ricard Sanchez sørgede for udligningen kort før pausen, og i anden halvleg eksploderede kampen med tre mål på seks minutter. Manchester United-lejesvenden Facundo Pellistri og Robert Lewandowski var blandt målscorerne, inden Ignasi Miquel midlertidigt bragte Granada foran med 3-2. Marc-Andre ter Stegen, der var tilbage i målet efter en skadespause, var tæt på at redde Miquels hovedstød, men måtte se sig slået.

I kampens slutfase pressede Barcelona på for en udligning, og det var her, Lamine Yamal igen trådte i karakter. Den unge offensivspiller viste koldblodighed, da han med et præcist skud fra kanten af feltet sikrede 3-3 og et enkelt point til Barcelona.

Trods det ene point var skuffelsen dog ikke til at tage fejl af hos hjemmeholdet, der havde håbet på at bygge videre på de seneste sejre.