Barcelona havde overvejelser om at skrive kontrakt med en Real Madrid-stjerne i sommerens transfervindue.

Det er ydersrt sjældent, at man ser en spiller skifte mellem Barcelona og Real Madrid i løbet af deres karriere. Der er dog en række store spillere, der har skiftet mellem de to klubber.

Det inkluderer blandt andet spillere såsom Luis Enrique (tidligere Barca-træner), Ronaldo Nazario, Luis Figo, og flere andre.

Den catalanske storklub forsøgte angiveligt at tilføje endnu en spiller til denne liste, da de eftersigende udviste interesse for at skrive kontrakt med Sergio Reguilon i det seneste transfervindue.

Den nuværende Tottenham Hotspur-back har den samme agent som Philippe Coutinho, hvilket gjorde det en kende nemmere for Barcelona at kommunikere med spilleren.

Barcelona skulle angiveligt have været interesseret i Reguilon, fordi de var på udkig efter en venstreback til at erstatte Jordi Alba. De mente, at der var potentiale nok i ham til, at han kunne erstatte den spanske veteran.

Loyal over for Real Madrid

Ifølge rapporterne, afviste han at skifte til Barcelona, fordi han var loyal over for Real Madrid. Da hans agent forhørte sig om et potentielt skifte til Camp Nou, svarede han Reguilon:

“Hvordan kan jeg tage til Barca, når jeg er mere Madridista end Santiago Bernabéu?”

Efter at have afvist at skrive kontrakt med Barca, acceptere han i stedet at skrive under på en permanent aftale med Tottenham Hotspur.

Der er dog en chance for, at han vender tilbage til den spanske storklub, da der i aftalen mellem Real Madrid og Tottenham er indskrevet en tilbagekøbsklausul, som er fastsat af Florentino Perez.

Mange mener, at Reguilon ville være en opgradering i forhold til Jordi Alba og Junior Firpo.

Ikke desto mindre er Ronald Koeman fortsat nødt til at finde en central forsvarsspiller, som han kan skrive kontrakt med. Dertil leder han også efter en venstreback, der kan styrke forsvarskæden.

Det kommende transfervindue i januar kommer derfor sandsynligvis til at byde på et par nye ansigter i Barcelona.