Der er næppe nogen tvivl om, at det vil være en af de bedste underskrifter Barcelona kunne få i dette transfervindue. Og nu forlyder det, at Barca er gået videre i forhandlingerne med Ter Stegen om hans kontraktforlængelse.

I lang tid har de to parter forsøgt at nå til enighed. På trods af, at tyskeren ønsker at blive i klubben, har det dog ikke været en nem opgave. Ter Stegen ønsker at føle sig værdsat, og vil, ligesom Lionel Messi, gerne have et projekt.

Selvfølgelig har Barca ikke ligefrem været det mest dominerende hold i de seneste år, men de nylige opdateringer har dog været positive. Hvad der også er positivt for Barcelona er, at der tilsyneladende har være et gennembrud i forhandlingerne med Ter Stegen.

Miguel Rico har rapporteret, at Barcelona og Ter Stegen endelig er kommet videre i forhandlingerne om en ny kontrakt. Målmandens kontrakt vil blive forlænge til 2025, hvilket er, hvad begge parter ønsker.

Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at tyskeren har været fremtrædende på holdet i mange år nu. Og selvom han ikke er holdets officielle kaptajn, taler hans tilstedeværelse næsten for sig selv.

Nu er alt, hvad der mangler at blive gjort, blot at skrive under på papiret, så aftalen kan blive officielt. Bliver aftalen en realitet, vil det – uden tvivl – være Barcas største sejr i dette transfervindue.

Kilde: Miguel Rico