Der kan argumenteres for, at Barcelona er blandt de klubber, der har foretaget flest håbløse indkøb i nyere tid, men alle kan dog blive enige om, at købet af midtbanetalentet Pedri ikke er blandt dem.

LÆS OGSÅ: Madrid med mistanke: Har Barcelona overtrådt reglerne med Messis kontrakt?

FC Barcelona har således sluppet 60 millioner kroner for Pedri, og det har da været alle pengene værd. De lejede ham dog tilbage til klubben fra Gran Canaria, men i sommers rykkede han altså til Camp Nou, hvilket skete omtrent samme tid, som Ronald Koeman blev cheftræner.

Han havde dårligt nok hørt om, at Barcelona havde en spiller ved navnet Pedri, da han landede. Det fortæller i hvert fald den 18-årige hovedperson, som i den grad får vist sit værd i denne sæson. Han står nemlig allerede noteret for 29 kampe for Barcelona.

“Koeman tog mig til side en dag, og sagde til mig, at han næsten intet vidste om mig. At han stort set ikke havde set mig spille. Og at jeg var derfor var nødt til at vise mine evner og kvaliteter til træning. Det motiverede mig. Jeg vidste, at jeg var nødt til at arbejde lige så hårdt som enhver anden, for at tilkæmpe mig en plads,” fortæller Pedri ifølge AP.

LÆS OGSÅ: Stikker til Messi efter Barca-exit: Ronaldo kan med alle

Pedri er efter sit Barcelona-gennembrud en af de mest værdifulde teenagere.