Noget, der fylder alle Barcelona-nyheder i øjeblikket, er, at Lionel Messis kontraktlige forhold hos FC Barcelona er blevet lækket i El Mundo-avisen. Det fremgik blandt andet af tallene, at Messi fra 2017 og frem til sommeren ender med at have tjent over fire milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Klub-boss: “Var tæt på at blive kvalt i min morgenmad, da jeg læste om Barcas gæld”

Denne afsløring af Messis kontrakt har vakt stor interesse verden over, men især i Real Madrid har man fulgt sagen tæt. Det skyldes, at en kontrakt i sådan en størrelse, aldrig før er set.

“Og i Real Madrid har man nu en mistanke om, at kontrakten har overtrådt reglerne om Financial Fair Play i flere år,” skriver avisen.

Det er dog ikke blot Real Madrid, der tænker dette. Det samme erfarer Marca, at flere andre klubber gør. De skulle sågar have opfordret UEFA og La Liga til at undersøge situationen nærmere, i løbet af Bartomeus tid som præsident.

De har nemlig svært ved at forstå, hvordan Barcelona kan have overholdt Financial Fair Play-reglerne, men samtidig var i store økonomiske problemer.

LÆS OGSÅ: Bartomeu efter Messi-læk: “Det var ikke mig”

Marca skriver slutteligt, at Real Madrid nu har bedt UEFA og La Liga om at sikre, at ikke blot Barcelona, men alle klubber overholder reglerne. Og i kølvandet på Messi-lækket, føler Real Madrid-ledelsen sig overbevist om, at Barcelona har brudt reglerne.