FC Barcelona er gået på jagt efter en langsigtet afløser for Dani Alves. I denne forbindelse skulle de have udset sig Noussair Mazraoui.

Den 38-årige Dani Alves har ganske vist fået forlænget sit ophold i Barcelona med yderligere en sæson, men catalanerne ved, at han synger på sidste vers.

Derfor er de på udkig efter en yngre højreback, der kan fungere som en langsigtet afløser for Alves. I denne forbindelse skulle de have udset sig den 24-årige Noussair Mazraoui.

Noussair Mazraoui spiller i øjeblikket for Ajax, hvor han har kontraktudløb til sommer. Det betyder, at han kan hentes på en fri transfer, hvilket er en fordel for en klub med Barcelonas økonomi.

Ifølge den anerkendte transferekspert Fabrizio Romano er deres fokus først og fremmest at sikre Andreas Christensen. Når dette er gjort, vil de flytte deres fokus til bl.a. Noussair Mazraoui.

Den italienske journalist oplyser også, at Barcelona sideløbende med deres forhandlinger med Noussair Mazraoui, vil forhandle med både Franck Kessie og Cesar Azpilicueta.

Fælles for alle fire spillere, der er nævnt herover er, at de står uden kontrakt til sommer. Dermed får Barcelona mulighed for at hente dem til klubben, uden at betale en krone i transfersum.

Med tre potentielt nye tilføjelser til defensive (Christensen, Mazraoui og Azpilicueta), vil Barcelona dog også skulle sige farvel til en række defensive spillere til sommer.