Det er ikke nogen hemmelighed, at Dani Alves er i slutningen af sin karriere. Derfor er FC Barcelona også på jagt efter en spiller, der kan afløse ham.

FC Barcelona har set på flere spillere, der potentielt kan fungere som langsigtet afløser for Dani Alves. Og nu er de begyndt at kigge på den 23-årige Domilson Cordeiro dos Santos, der blot er kendt som Dodô. Det skriver SPORT.

– LÆS OGSÅ: Afsløret: Barcelona-veteran snart færdig i klubben

Han spiller for tiden for Shakhtar Donetsk, men har på det seneste skabt sig et navn, der har gjort, at han er dukket op på radaren i flere af Europas klubber. En af de klubber, der ser nærmere på, om er Barcelona.

Dodô skulle have gjort det klart, at han ikke har lyst til at fortsætte i Shakhtar. Han mener, at hans tid i klubben er ovre, og at han er klar til at tage imod en større udfordring i en større klub.

Hans beslutning om at søge væk fra den ukrainske klub, er naturligvis også motiveret af, at Rusland i slutningen af februar invaderede landet, hvilket har hart store konsekvenser for dem, der bor i landet.

Barcelona kan meget vel blive hans destination, såfremt Shakhtar, som han har kontrakt med frem til juni 2025, er klar til at sælge ham.

Faktisk mener ledelsen i Barceloan, at den 23-årige Dodô kan vise sig at blive ‘den nye Dan Alves’, lyder det fra SPORT. Barcelona er dog ikke ene om at vis interesse for den unge spiller.

– LÆS OGSÅ: Chelsea udser sig Juve-stjerne som Jules Kounde-alternativ

I løbet af de seneste måneder skulle han nemlig også være dukket op på radaren i klubber som Bayern München og Real Madrid. Hertil er han også på radaren i italienske Fiorentina, mens Premier League-klubben Tottenham også har et godt øje til ham.