FC Barcelona har planer om at sælge flere spillere til sommer. I juni ønsker de at sælge både Clement Lenglet og Sergino Dest.

FC Barcelona satser på at kunne sælge to spillere inden den 30. juni. Den catalanske klub er nemlig nødt til at sælge ud af truppen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at hente nye spillere til.

I og med, at Barcelona er meget interesserede i at hente nye spillere til Camp Nou, er de derfor nødt til at sælge ud af truppen.

Ifølge SPORT er der især to spillere, de ønsker at skille sig af med inden den 30. juni. Angiveligt skulle de have udset sig Clement Lenglet og Sergino Dest som de spillere, der skal sælges i juni.

Det er ikke overraskende, at Clement Lenglet er en af de spillere, som Barcelona ønsker at skille sig af med. Han tilbringer nemlig det meste af sin tid på bænken under Xavi.

I forhold til Sergino Dest er det dog en anden sag. Den unge amerikaner får en del spilletid under Xavi, selvom han har haft svært ved at tilpasse sig til den spanske træners system.

Ifølge Transfermarkt har 26-årige Clement Lenglet en markedsværdi på 14 mio. euro, mens Sergino Dest har en markedsværdi på 18 mio. euro.