Martin Braithwaite kan potentielt ende med at få selskab af endnu en dansk landholdsspiller i Barcelona. Angiveligt skulle de nemlig have udvist interesse for den kun 20-årige danske Mikkel Damsgaard.

LÆS OGSÅ: Barca vil bytte sig til tidl. La Masia-stjerne: Trincao ønsker ikke at indgå i handlen

Efter hans præstationer ved EM, har rygterne om, at han kan blive solgt af Sampdoria været tiltagende. Særligt hans mål i opgøret mod Rusland synes at have skabt stor interesse om det danske talent, der har en fortid i FC Nordsjælland.

Det er det italienske medie Football Italia, der skriver, at Barcelona har udvist interesse for Mikkel Damsgaard. Mediet skriver desuden, at han også er på radaren i Tottenham, hvor han kan komme til at spille sammen med Pierre-Emile Højbjerg.

På nuværende tidspunkt er hans arbejdsgiver Serie A-klubben Sampdoria. På baggrund af den nylige interesse for den 20-årige Damsgaard, har de nu givet ham et prisskilt. Er der en af de førnævnte klubber, der beslutter sig for at købe Damsgaard, vil det koste dem i omegnen af 225 millioner kroner.

Ender han med at blive solgt for dette beløb, vil han ende på en delt førstepladsen over de dyreste danske spillere nogensinde. I skrivende stund er det Joachim Andersen, der indtager toppen af listen, da han blev solgt for 225 millioner kroner til Lyon fra Sampdoria.

Ifølge Football Italia har Barcelona haft scouts på plads under Danmarks EM-kampe, fordi klubben har Mikkel Damsgaard på radaren. De seneste kampe skulle angiveligt have imponeret Barcelonas scouts, hvorfor interessen for danskeren, som Sampdoria sidste år betalte 50 millioner kroner for, er blevet intensiveret.

LÆS OGSÅ: PL-klub vil hente Barca-stjerne: Overvejer både køb og leje

Efter sigende er det dog ikke noget, der har kastet et officielt bud af sig endnu. Den italienske klub, der holder til i Genova, skulle dog angiveligt også foretrække at beholde ham i klubben i yderligere et år, medmindre de får et godt tilbud, der altså skal lyde på minimum 225 millioner kroner.