Barcelonas sportsdirektør Deco kommer med tre ønskespillere.

Barcelonas sportsdirektør, Deco, har nævnt tre spillere, som kunne erstatte Sergio Busquets. Efter at have spillet for klubber som Badia, Barbera Andalucia, Leida og Jabac Terrassa i sin ungdomskarriere, blev Busquets en del af Barcelonas akademi tilbage i 2005.

To år senere blev Busquets forfremmet til den catalanske klubs B-hold, før han debuterede på førsteholdet i 2008. Busquets udviklede sig til en af sin generations fineste midtbanespillere og nåede at opnå 722 optrædener på tværs af alle turneringer og scorede 18 mål.

Trioen bestående af Busquets, Xavi Hernandez og Andres Iniesta vil blive husket som en af de bedste midtbanekombinationer, fodboldverdenen nogensinde har set.

I maj 2023 annoncerede den spanske spiller sin beslutning om at forlade Barcelona og skrev senere under med MLS-holdet Inter Miami for at genforenes med tidligere holdkammerater Jordi Alba og Lionel Messi. 

For nylig udtalte Barcelonas direktør Deco, at det er næsten umuligt at erstatte Busquets. Ifølge transfer-specialisten Fabrizio Romano sagde Deco: “Det er næsten umuligt at erstatte Busquets. Rodri er den, der kommer tættest på, men City ville aldrig sælge ham til nogen klub! Kimmich er en anden topspiller… men det er heller ikke let at skrive kontrakt med ham. Se bare hvad Chelsea betalte for Caicedo, det er slet ikke let.” Det skriver Sportbible.

Barcelona står over for en sommer fyldt med usikkerhed, da manager Xavi har til hensigt at træde tilbage ved udgangen af 23/24-sæsonen. 

I forklaringen på sin beslutning om at forlade klubben sagde Xavi: “Vi er nået til et punkt uden retur. Det er tid til forandring. Som Culé mener jeg, at det er tid til at gå. Jeg talte med bestyrelsen og klubben i dag. Jeg vil forlade den 30. juni. Nu bliver alt roligere, vi kan konkurrere om Champions League… i det mindste med denne beslutning vil I [pressen] ikke dræbe mig mere. Klubben vil forbedre sig med denne beslutning.” 

Barcelona vender tilbage til La Liga-action i denne weekend, når de møder Granada på Estadio Olimpico Lluis Companys søndag eftermiddag.