FC Barcelona arbejder fortsat på at hente Robert Lewandowski til Camp Nou. Det har dog vist sig at være vanskeligt.

Den tyske storklub er nemlig ikke synderligt interesseret i at slippe Robert Lewandowski, der har et år tilbage af sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Manchester United overbevise Christian Eriksen

At den tyske klub modarbejder skiftet, har gjort det svært for Barcelona at realisere sit store ønske om at bringe den polske angriber til klubben denne sommer.

Det er endda til trods for, at Lewandowski offentligt har udtalt, at han vil væk fra Bayern München, og at han ikke forstår, hvorfor de holder på ham.

Selvom den 33-årige angriber har gjort det meget klart, at han gerne vil væk fra klubben, har de netop afvist det tredje bud fra Barcelona, skriver BILD.

Det vides ikke konkret, hvad det tredje bud lød på, men der har været forlydender om, at buddet lød på 40 millioner euro plus variabler.

Tilsyneladende har det dog ikke været nok for den tyske klub, der ifølge BILD ikke har i sinde at give slip på ham for mindre end 50 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt: Her forventes AC og Kessie præsenteret

Hvis Barca vil sikre sig den 33-årige angriber denne sommer, er de derfor nødt til at vende tilbage med et fjerde bud, der skal være på den anden side af 50 millioner euro.