De fleste har nok opdaget, at det går ganske udmærket for Jude Bellingham i ReaI Madrid,

Faktisk går det over al forventning, og den unge engelske angriber kan nu prale med at være kommet i historiebøgerne i den spanske storklub.

Det er selvfølgelig ikke ualmindeligt at rekorder blive slået, men når det sker i en klub som Real Madrid, vækker det opsigt. Og når man også tager en rekord fra en af de største fodboldlegender nogensinde, Cristiano Ronaldo, så bliver det en god historie.

Bellingham er kun 20 år gammel, men har alligevel vist en bemærkelsesværdig evne til at finde nettet for ‘Los Blancos’.

Med sit mål i det 74. minut i søndagens kamp mod Cadiz, hvor Real Madrid førte 2-0 takket være to mål af Rodrygo, lukkede og slukkede Bellingham kampen.

Målet var en historisk milepæl for Bellingham.

Med 14 mål i sine første 15 kampe for Real Madrid har Bellingham nu overgået Cristiano Ronaldos scoringssnit på samme antal opgør. Ronaldo havde scoret 13 mål i sine første 15 kampe, en rekord som Bellingham nu har forbedret. Det er værd at bemærke, at denne præstation også overgår en anden Real Madrid-legende, Alfredo Di Stéfano, der ligeledes havde en score på 13 mål i 15 kampe.

Det er ikke første gang, Bellingham har overgået Ronaldo i en scoringstatistik. Tidligere i sæsonen scorede Bellingham flere mål i sine første otte La Liga-kampe end Ronaldo, med otte mål mod Ronaldos syv. Disse præstationer har bidraget til, at Real Madrid nu indtager førstepladsen i La Liga med 35 point, et point foran Girona, som dog har en kamp til gode.