Tyskland tørnede sammen med Island i kvalifikationen, men der var stor frygt for, at kampen ville ende med at blive aflyst. Der var nemlig to spillere fra Tysklands mandskab, der testede postiv for coronavirus, og alle spillere måtte derfor tjekkes igen.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Det betød naturligvis også, at Ter Stegen skulle lade sig teste igen, men han kunne ånde lettet op igen, da såvel han som de andre spillere alle testede negativ, hvorfor man fik lov til at spille kampen alligevel.

Tyskland vandt kampen 3-0, og det endte såmænd med at blive en kedelig kamp for Ter Stegen, da han igen var blevet bænket af Joachim Löw, der konsekvent satser på Manuel Neuer.

Det var Marcel Halstenberg og Jonas Hofmann, der testede positiv for coronavirus, og man var efterfølgende ude at fortælle, at alle de sikkerhedsmæssige anbefalinger var blevet fulgt, hvorfor kampen kunne spilles.

“Forberedelserne til kampen fortsætter som planlagt,” forklarede først Jens Gritter fra det tyske fodboldforbund før den tyske direktør Oliver Bierhoff også var ude og sætte ord på situationen:

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

“Det er selvfølgelig en hård nyhed at modtage før en kamp både for træneren og hele truppen. Men alle har det godt til trods for omstændighederne og alle sikkerhedsmæssige råd er blevet fulgt.”