Der skal ikke herske nogen tvivl om, at disse dage har været hektiske. Det er også værd at notere, at tirsdag ikke har været nogen undtagelse, og der kan argumenteres for, at det hele har taget til i kraft.

LÆS OGSÅ: Medier: Woodward træder tilbage i United

Der har dog til aften været mange spekulationer om, at særligt Manchester City og Chelsea ville være klar til at melde sig ud Super League igen, selvom de skulle være blandt de seks Premier League-klubber, som er stiftere af udbryderligaen.

Manchester City har i hvert fald meldt ud på deres hjemmeside, at de har i sinde at melde sig ud.

“Manchester City kan bekræfte, at de formelt har påbegyndt proceduren med henblik på at trække sig fra udviklingen af en Europæisk Super League,” kommer det altså fra Manchester City tirsdag aften.

Super League blev igen taget op søndag aften, hvor Europas største klubber gik sammen om at støtte forslaget om en såkaldt Super League. Det er dog blevet mødt af massiv kritik, som man umiddelbart ikke har set i fodboldens verden i meget lang tid.

Det skulle være denne modstand, der har fået Chelsea og Manchester city til at genoverveje Super League. Der er flere medier, der her til aften har kunne berette, at Chelsea også har planer om at forlade turneringen, mens Arsenal og Manchester United skulle være i gang med at genoverveje beslutningen.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Liverpool skulle dog også være blandt de seks Premier League-storklubber, der støttede forslaget om Super League, men Liverpools spillere har såmænd været ude med et fælles statement, hvor de sammen tager afstand fra idéen.