Paris Saint-Germain har tilsyneladende tilsluttet sig både Real Madrid og Arsenal i kampen om at skrive kontrakt med Brighton-centerback Ben White i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Tidligere Milan-forsvarer: Messi ødelagde mig mentalt

Den 23-årige forsvarer har spillet en rigtig god sæson for Brighton i 2020/21-sæsonen. Som følge af sine flotte præstationer i Premier League, er han også blevet udtaget til EM-truppen for England, da Trent Alexander-Arnolds er blevet skadet.

Det siges, at Arsenal skulle være meget ivrige efter at skrive kontrakt med ham denne sommer. Der er flere medier, der skriver, at de er klar til at byde intet mindre end 45 millioner pund for spilleren. Deres oprindelige bud, der læd på 40 millioner pund, er nemlig blevet af vist af The Seagulls.

Ben White (Foto: Visionhaus/Getty Images)

Real Madrid nævnes også som en potentiel destination for Ben White, da de er på udkig efter en afløser til spanske Sergio Ramos. Den mangeårige Real Madrid-forsvarer har nemlig afsløret, at han kommer til at forlade Bernabeu på en fri transfer denne sommer.

Ifølge det britiske medie The Mirror er der dog også stor interesse fra PSG, da den franske klubs cheftræner Mauricio Pochettino menes at være en stor beundrer af den engelske forsvarsspiller.

Mediet hævder, at Pochettino har holdt øje med Whites præstationer, mens han har været lejet ud til Leeds United. Som følge af interessen fra den argentinske træner, siges Ligue 1-klubben nu at forberede et bud, der er bedre, end hvad Arsenal har tilbudt.

LÆS OGSÅ: Går i dialog med Real Madrid: Vil købe Raphael Varane

Brighton menes at have værdisat deres centerback, som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2024, til i omegnen af 50 millioner pund. Det svarer til 432 millioner kroner.