Real Madrid har allerede sagt farvel til Sergio Ramos. Nu kan de ende med også at sige farvel til Raphael Varane. Angiveligt er PSG nemlig gået i dialog med den spanske klub for at drøfte en handel med den franske forsvarer denne sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: Paul Pogba vil spille for denne klub

Den franske forsvarere har kontrakt med Real Madrid frem til juni næste år. Allerede nu er han dog blevet kædet sammen med en række klubber, der ønsker at købe sig til ham. Blandt andet skulle både Chelsea og Manchester United have udvist en interesse i ham.

Nu nævnes PSG også som en potentiel bejler, og ifølge mediet Foot Mercato, er Ligue 1-giganterne allerede nået til det punkt, hvor de har taget kontakt til Real Madrid for at diskutere et potentielt skifte til Frankrig.

Ifølge Foot Mercato har Real Madrid-træner Carlo Ancelotti dog ikke nogen intentioner om at sælge Varane. Derimod vil han gerne beholde ham, men i sidste ende er det dog ikke op til ham, om han skal blive hos Los Blancos eller ej.

La Liga-klubben menes at have genoptaget kontraktforhandlingerne med den franske forsvarer, da de ikke ønsker at miste både ham og Sergio Ramos denne sommer. Sidstnævnte har nemlig allerede officielt annonceret sin afgang fra klubben.

LÆS OGSÅ: Blind opfordrer: “Lad Christian Eriksen være i fred”

Efter sigende har franskmanden dog endnu ikke truffet en beslutning om sin fremtid. For tiden er hans fokus på at repræsentere det franske landshold ved EM, hvorfor der sandsynligvis ikke kommer styr på hans klubsituation, før enden af EM er nået.