Der har ikke været nær så meget omtale om det i medierne, hvorfor det ikke er noget, som alle er blevet opmærksom på. Det ændrer dog ikke på det faktum, at De Røde Djævle igen har måttet konstatere, at de har tabt en transferkamp om et ungt talent til tyske Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: Solskjær skal vælge: Får kun finansiering til ét indkøb

Denne gang er der dog tale om den 17-årige Paris Saint-Germain-forsvarer Soumaïla Coulibaly. Ifølge mediet Football Insider har det unge talent nemlig fravalgt et skifte til De Røde Djævle, da han heller vil skifte til tyske Dortmund.

Mediet skriver, at kilder har fortalt dem, at den franske forsvarsspiller, har indgået en forhåndskontrakt med den tyske storklub. Det betyder også, at han til sommer kommer til at forlade den franske hovedstadsklub. Coulibaly er desuden af mange spået en superstjernestatus i fremtiden.

Manchester United havde ellers også tilbudt den franske forsvarer en kontrakt, men stortalentet ser dog ud til at mene, at Dortmund enten er en mere spændende klub, eller at deres tilbud har været bedre. Som der også er givet udtryk for før, er det bestemt ikke første gang, at dette er sket.

LÆS OGSÅ: Salah kan stoppe Bruno Fernandes i at skrive PL-historie

Forrige januar lignede det i lang tid, at Manchester United ville få selskab af den målfarlige Erling Haaland på Old Trafford. Men da han skulle vælge, endte han med at vælge at skifte til Dortmund. Cirka seks måneder efter fulgte Birmingham-talentet Jude Bellingham trop, til trods for, at United forsøgte at lokke ham til klubben.