Martin Braithwaite skiftede Leganés ud med FC Barcelona for over et år siden. Den nye tilværelse i Barcelona betød også, at han blev holdkammerater med historiens måske bedste spiller, Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Laudrup lægger ikke noget i Barca-skænderi: “Det sker mange gange i en kamp”

Han fortæller nu i et interview med TV3 Sport, at Messi ikke har stjernenykke. Det kom efter, at Luna Christofi spurgte, hvordan det er at være holdkammerater med Messi, når man ikke er på banen.

“Det er rigtig godt. Det er fantastisk. Når du kender ham tæt på, ikke kun som spilleren, så ser du, at han bare er en af drengene. Helt stille og rolig, helt nede på jorden. Han kan lide at have det sjovt, og han vil bare spille fodbold, fordi han elsker det,” sagde Braithwaite.

Christofi spurgte herefter til, om det var sandt, at Lionel Messi er typen, der ikke snakker meget.

“Nej… jeg tror, at han snakker mere med os, end folk måske går og tror. Jeg tror mest, at det er medierne, der tænker, at han er sådan. Men nej, jeg føler ikke, at det er sådan, at han er stille. Han snakker meget, så der er slet ikke noget der,” lød det fra Braithwaite.

LÆS OGSÅ: Disse spillere har Laporta hentet til Barca

Han blev naturligvis også spurgt til, om Lionel Messi kommer til at spille for FC Barcelona i næste sæson, hvor Braithwaite blot svarede, at det måtte hun spørge ham om.