Der er intet nyt i, at man hører om fodboldspillere, der løber ind i problemer med politiet, fordi de har kørt for stærkt. Alligevel var der dog noget bizart ved en nylig sag, der involverede Manchester United-forsvarer Brandon Williams. Det rapporterer Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Fem United-spillere er næppe glade for Solskjærs kontraktforlængelse

Efter sigende skulle han have været registreret som ejer og bruger af en bil, der blev taget i at køre for stærkt. Politiet har efterfølgende anmodet Brandon Williams om at oplyse, hvem der førte bilen på pågældende tidspunkt. Det blev dog aldrig oplyst, hvilket førte til, at han fik en bøde:

Det lyder mest af alt som et administrativt problem, da det som sådan ikke er nogen stor forseelse. Det mærkelige består dog i, at hans far reagerede på politiets henvendelse og indrømmede, at han havde kørt bilen. Da det var Brandon Williams, der var registreret som ejer og bruger af bilen, ønskede politiet dog at høre det fra ham.

Hans advokat fik angiveligt overbevist politiet om, at Williams havde bedre ting at tage sig til, som følge af hans karriere. Desuden oplyste han, at hans far varetog hans post. Desuden havde Williams intet at vinde, hvorfor de mente, at det var tilstrækkeligt, at hans far gav de relevante oplysninger.

LÆS OGSÅ: Skulle være Ramos’ afløser: United snupper forsvarsstjerne for næsen af Real Madrid

Derfor tyder det også på, at forsvareren ikke selv havde kørt bilen. Dette understreges yderligere af, at det er en bil, som han har købt som en gave til sin far.