Den tidligere Real Madrid-angriber Ronaldo mener ikke, at der er hold i rygterne om, at Neymar er på vej til den spanske kongeklub. 

Ronaldo har som bekendt spillet i både Barcelona og Real Madrid, men det er ikke sandsynligt, at hans landsmand Neymar – der var i den catalanske klub, inden han kom til PSG  – er på vej til Real, mener han. Der går i øjeblikket en del rygter om, at den 27-årige angriber er utilfreds i Paris på grund af den megen kritik, han har fået i fransk presse.

”I fodbold er der altid kritik. Jeg er selv blevet kritiseret, hvor det var unfair. Det kan man ikke gøre noget ved,” sagde Neymars 42-årige landsmand til et Santander-event i forbindelse med den kommende Champions League-finale. 

”Jeg ser ham som en intelligent ung mand – et ekstraordinært talent – som gerne vil have kontinuiteten tilbage. Han har haft to slemme skader, som har påvirket hans spil, og det har åbnet vinduet for kontroverser, fordi han ikke har været på banen. Den største portion af kritikken er urimelig, men jeg tror på ham, og han skal nok få vendt sin situation.”

Men de rygter, der florerer, om at Neymar kan være på vej til Real Madrid, giver Ronaldo ikke meget for. 

”Det har stået på flere år. Der er mange rygter, men jeg tror ikke, det er konkret med Real Madrid. Han er en fantastisk spiller, som alle gerne vil have. Men som jeg ser det, tror jeg ikke, at han er på markedet,” sagde Ronaldo. 

Neymar og PSG har netop vundet det franske mesterskab, som var klubbens sjette i træk. Den brasilianske angriber skiftede til PSG fra Barcelona for en overgangssum på små 1,5 milliarder kroner, som gjorde ham til den dyreste spiller nogensinde.