Christian Nørgaards præstationer i Brøndby, fik Fiorentina til at købe ham. Men han har haft det svært i Italien, og Ebbe Sand er ikke afvisende for at hente midtbanespilleren tilbage igen. 

Da Brøndby solgte Christian Nørgaard til Fiorentina for 26 millioner kroner i juli 2018, var det en stærk superligaprofil, klubben sagde farvel til. Men den 25-årige midtbanespiller har ikke haft det nemt i Firenze, hvor han kun har spillet fem kampe i Serie A. Som Tipsbladet skriver, så hed det sig i La Gazzetta dello Sport for en uge siden, at Nørgaard formentlig er på vej væk fra Fiorentina allerede til sommer. 

Nu fortæller Brøndbys sportschef Ebbe Sand, at han ikke er afvisende over for ideen om at henvende sig til Christian Nørgaard og hans norditalienske klub med henblik på at købe ham tilbage igen. 

”Det kan da godt være, jeg skal det. Det er en fantastisk spiller, som har gjort det rigtig godt for Brøndby, og så er han jo én af vores egne, og dem holder vi altid øje med. Der er ingen tvivl om, at Christian Nørgaard stadig ville klæde Brøndby-holdet, men i sidste ende er det jo op til spilleren,” siger han til Tipsbladet. 

Ebbe Sand siger dog ved samme lejlighed, at han ikke har lyst til at melde ud til offentligheden, hvilke spillere som Brøndby er interesseret i at købe eller forhandler med. 

I samme interview bliver han spurgt ind til en anden tidligere Brøndbyspiller, svenske Johan Larsson, som var anfører i den blågule trøje, men højrebacken er ikke en del af holdet i franske Guingamp, hvor han kom til på en fri transfer. 

”Johan var anfører og en vigtig spiller for Brøndby, og jeg synes, det er utroligt ærgerligt, han er endt i den situation i Frankrig. Jeg har da også noteret mig hans situation, men vi må se, hvad det ender med. Jeg har også et ønske om at hente yngre spillere til klubben, og Larsson er jo trods alt fyldt 28,” pointerer den tidligere Schalke-angriber over for Tipsbladet.