Manchester United-stjernen Bruno Fernandes er enig med Lionel Messi om, at Chelsea-spiller Mason Mount har et stort potentiale.

LÆS OGSÅ: Barca har taget hul på kontraktforhandlinger med Messi

Mount har været fremragende for Chelsea i denne sæson. I løbet af det seneste år har han vist, at han er et af de mest lovende talenter i Europa. Indtil videre er det blevet til ni mål og otte oplæg i denne sæson.

Den kun 22-årige Mount går tydeligvis en lys fremtid i møde, og har allerede sikret sig en fast plads på Thomas Tuchels midtbane. Derudover har han fået opmærksomhed fra nogen af fodboldens absolut største stjerner.

En af de seneste spillere til at komplimentere 22-årige Mount, er Manchester Uniteds Bruno Fernandes, der også selv for alvor har skabt et navn for sig selv i løbet af de seneste 18 år.

“For eksempel kan jeg virkelig gode lide Mason Mount. Han har været konsekvent fra begyndelsen af sæsonen, men hvis folk ser på tallene, har han ikke scoret så mange mål som andre spillere eller fået lige så mange oplæg som andre spillere, men for mig har hans præstationer været virkelig i top,” sagde Fernandes ifølge football.london.

En af de absolutte topstjerner indenfor fodboldens verden, argentinske Lionel Messi, har også komplimenteret Mount.

“Efter at have set ham spille, har han potentialet til at blive en af de bedste,” lød det fra den 33-årige argentiner.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil sende Jorginho til Barca i byttehandel

Heldigvis for Chelsea, løber Mounts nuværende kontrakt frem til 2024. Hans udvikling over de kommende år vil derfor fortsat komme Chelsea til gode.