Sergio Busquets fortæller, at Barcelonas nyindkøbte franskmand Antoine Griezmann er faldet godt til og bliver en klar forstærkning i klubben. 

Barcelonas 31-årige midtbanespiller Sergio Busquets fortæller i et interview med Marca, at Antoine Griezmann, der netop er kommet til fra Atletico Madrid, er faldet godt til i klubben. Sidste sommer afviste den franske angriber at skifte til den catalanske klub, så derfor er der i spanske medier blevet spekuleret i, hvordan han ville falde til. 

”At få gode spillere ind, gør os bedre som gruppe, og i sidste ende er det træneren, der får det svært, når han skal sætte sit hold, men det er et positivt problem. Vi skal arbejde for at vænne os til hinanden. De nye spillere er faldet godt til og vænner sig til filosofien og omklædningsrummet,” siger spanieren, der kalder Antoine Griezmann og Frenkie de Jong(der er kommet til fra Ajax) for fantastisk holdkammerater. 

Netop Frenkie de Jong spiller samme position som Sergio Busquets, men sidstnævnte fortæller til den spanske avis, at han har det fint med konkurrencen. 

”Han tilpasser sig godt. Vi har set, hvad han præsterede for Ajax i sidste sæson, og vi ved, at vi har købt en fantastisk spiller. Jeg er glad for, at der er konkurrence om pladserne. Vi bliver kun stærkere med så gode spillere. I sidste ende er det træneren, der må vælge,” siger spanieren, der også glæder sig til at se, hvordan Ousmane Dembele klarer sig i den nye sæson. 

”Han er startet godt i pre-season, og vi håber, han fortsætter de gode takter. Det er altid svært at skifte til en ny klub, men han er en spiller, der bidrager med meget. Ham forventer vi os meget af,” siger Busquets om den 22-årige franskmand, der skiftede fra Dortmund til FC Barcelona i 2017.

Læs seneste nyheder på Dagens.dk.