Den tidligere klubpræsident i Real Madrid, Ramon Calderon, mener at Zinedine Zidane ville af med Gareth Bale frem for Cristiano Ronaldo i sidste sæson. Nu ser waliseren dog også ud til at være på vej væk. 

Gareth Bale har længe lignet en mand, hvis dage som Real Madrid-spiller var talte. Den walisiske venstrebensspiller er ikke populær blandt en del af klubbens tilhængere, og i sidste sæson røg han ind og ud af holdet. Nu ser det da også ud til, at den tidligere Tottenhamstjerne er færdig i den spanske klub. Efter lørdagens kamp mod Bayern München i International Champions Cup sagde træner Zinedine Zidane, at Gareth Bale ikke var med i truppen, da han er tæt på et skifte væk fra Madrid. 

”Vi håber, han forlader os snart. Det vil være det bedste for alle. Vi arbejder på hans transfer til et nyt hold,” lød meldingen fra franskmanden. 

Real Madrids tidligere klubpræsident Ramon Calderon siger til Sky Sports, at situationen for Gareth Bale længe har været uholdbar – for spilleren, for træneren og for klubben. Zinedine Zidane ville allerede af med Bale for et år siden, mener han.

”Zidane var utilfreds med Bale, da han forlod klubben inden sidste sæson. Han ville beholde Cristiano Ronaldo og sælge Bale. Præsidenten fulgte ikke hans råd, og derfor forlod Zidane Real Madrid. Da han kom tilbage for nogle måneder siden, blev han lovet, at Bale ikke ville være der i fremtiden.”

Ramon Calderon mener ikke, at Real Madrid har håndteret situationen med Gareth Bale optimalt. Nu kan det ende med, at waliseren skifter til en kinesisk klub, hvilket angiveligt til dels skyldes, at europæiske klubber ikke vil matche hans lønkrav. 

”Jeg ved, at vi for et år siden modtog et bud på omkring 750 millioner kroner, og vi(Real Madrid) sagde nej, fordi præsidenten mente, at hans stjerne, som han havde købt, burde være her, og måske vidste træneren bare ikke, hvordan han skulle udnytte Bales kvaliteter. Men når du har en træner, der siger, at han ikke vil beholde en spiller, er du nødt til at finde på en løsning,” siger Calderon til Sky Sports. 

”Nu taler de om kinesiske klubber, men de har problemer med at betale transfersummen på grund af deres nye regler, hvor de skal betale det samme beløb til deres fodboldforbund. I denne situation tror jeg, det bedste vil være en låneaftale, men det er ingen villige til at gå med til.”