Eduardo Camavinga’s agent ‘pushing for Man Utd transfer’ but star’s stance is a problem

Eduardo Camavingas agent Jonathan Barnett forsøger at lande en aftale med Mannchester United, men teenageren selv skulle stå i vejen for netop dette, da han i dette transfervindue hellere vil skrive under med Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Officielt: Messi forlader FC Barcelona

Det skriver Express.

Camavinga er som bekendt blot én af flere midtbanespillere, der er blevet kædet sammen med Manchester United denne sommer. Men han skulle være af stor interesse for Manchester United, som derfor skubber efter en underskrift.

Det blot 18-årige stortalent, som allerede har spillet over 80 kampe for Rennes, står til at kunne forlade klubben kvit og frit om under et år, da hans nuværende kontrakt udløber, hvilket flere klubber ønsker at udnytte, da man dermed vil kunne skære lidt af prisen.

Frankrigs helt store fodboldjournalist, Mohamed Bouhafsi, har knyttet nogle ord til rygterne, hvor også han fortæller, at Jonathan Barnett forsøger at lande en aftale med United.

LÆS OGSÅ: Guardiola bekræfter: Vi vil hente Kane

Han fortæller dog endvidere, at han ikke kender til Camavingas holdning til dette, da midtbanespilleren hellere vil til Paris Saint-Germain, hvilket dog kan vise sig at blive kompliceret, da de i stedet forsøget at skrive under med Lionel Messi, der er blev fristillet fra FC Barcelona.