Den tidligere Real Madrid-træner Fabio Capello mener, at Cristiano Ronaldos farvel til klubben, har betydet, at modstanderne ikke længere frygter at møde dem. 

Real Madrid har ingen muligheder tilbage for at vinde titler i denne sæson. Den spanske kongeklub er ude af Champions League, røg ud af Copa del Rey i semifinalen mod Barcelona og mesterskabet er heller ikke en teoretisk mulighed.

Ifølge Fabio Capello skyldes den manglende succes i denne sæson Cristiano Ronaldos farvel. Da portugiseren huserede i angrebet hos Real, rystede modstanderne i bukserne. Det gør de ikke længere, mener italieneren. 

”Jeg siger altid, at Real Madrid og Barcelona er så gode, at man skal satse på at score minimum to mål for at slå dem. I år har Real ikke haft det ’forspring’ i kampene. De er startet kampene 0-0, hvor de tidligere har været foran 1-0 ved begyndelsen, men det er de ikke længere. Derfor har de været i så store problemer,” siger Fabio Capello til World Soccer Congress ifølge Marca. 

”Nu ser vi, hvad der sker i Juventus med Cristiano Ronaldo på holdet. Da Real Madrid havde portugiseren på holdet, var modstanderne bange. Det er de ikke længere.”

Capello fortæller på fodboldkongressen, at han var overrasket over, at Zinedine Zidane vendte tilbage til klubben som træner efter fyringen af Santiago Solari. 

”Jeg tror, at han (Zidane) har mere magt i klubben nu end tidligere. Da han kom til i første omgang, var det Florentino Perez (Real Madrids klubpræsident) da gav ham jobbet. Nu var det så Perez, der bad ham komme tilbage,” pointerede italieneren, der udover Real Madrid også har været træner i Milan, Juventus og landstræner for England. Han har stor tiltro til Zidanes evner, når det kommer til at spotte, hvem der kan forstærke Real Madrid. 

”Zidane er den eneste, der ved, hvem der skal hentes. Der er tre gode spillere, de kan købe, og de ved, hvilke spillere de vil have,” mener Capello uden at komme det nærmere, hvem han hentyder til.