Casper Sloth har fået 14 dage til at overbevise Randers FC om, at han er værd at satse på. 

Casper Sloth har på det seneste været degraderet til at spille på Silkeborgs U-19-hold, men onsdag indledte den 27-årige midtbanespiller så et to ugers prøveforløb hos Randers FC. Klubben er på jagt efter en erstatning for Nikolai Poulsen, der har kontraktudløb til sommer, og her kan Sloth måske være en mulighed. Hvis ellers han imponerer til træning. 

”Det er en rigtig god mulighed for at vise mig frem og se, om der kan komme en aftale ud af det. Jeg har ingen fremtid i Silkeborg, hvor jeg ikke har spillet i et stykke tid og nok heller ikke kommer til det,” siger Casper Sloth til Randers Amtsavis.

Midtbanespilleren har optrådt 8 gange på det danske landshold, men hans karriere har ikke set for godt ud de seneste år. Træning i Randers FC skal gerne være med til at ændre på det, siger han til lokalavisen. 

”Jeg har spillet i Superligaen for AGF, AaB og Silkeborg, så jeg vil selvfølgelig gerne tilbage og spille i Superligaen igen. Derfor er det også dejligt, at Randers FC viser interesse. Det er en god klub, som jeg har spillet mod mange gange, og jeg kender i forvejen et par af spillerne på holdet.”

Der er ikke megen fremtid i at spille på ungdomshold som 27-årig, fortæller han. Casper Sloth har svært ved at pege på, hvornår det gik galt for ham i Silkeborg. Men efter fyringen af Peter Sørensen i sommer, har han ikke været inde i varmen under den nuværende træner Michael Hansen. 

”Der kom et trænerskifte, og jeg ønskede på daværende tidspunkt ikke at forlænge min kontrakt. Men det betød jo ikke, at jeg ikke gerne ville spille fodbold. I Randers spiller Nicolai Poulsen jo også, selv om hans kontrakt løber ud,” siger han og pointerer, at han ikke er blevet en dårligere spiller fra den ene dag til den anden. 

”Jeg kigger fremad og håber, at det kan blive til noget med Randers FC. Nu har vi 14 dage til at kigge hinanden an.”