Manchester City er efter sigende klar til at sælge Raheem Sterling til sommer, såfremt den engelske offensivspiller ikke underskriver en ny kontrakt.

Allerede i sommer var der forlydender om, at han var på vej væk fra Manchester City. I løbet af de seneste måneder har han dog været en vigtig spiller for The Citizens.

LÆS OGSÅ: Manchester United har truffet beslutning om Cristiano Ronaldos fremtid

Manchester City siges at være ivrige efter at indgå en ny aftale med den 27-årige angriber. Hans nuværende kontrakt med klubben udløber i juni 2023.

Ifølge The Times er den engelske klub dog også villige til at tage afsked med den Queens Park Rangers-spiller. Det er planen, at han skal sælges til sommer, hvis han ikke forlænger sin kontrakt.

Dog er de ikke klar til at sige farvel til ham for enhver pris. Pep Guardiola og co. vil nemlig have minimum 50 mio. pund for den 27-årige angriber, der altså vil have et år tilbage af sin kontrakt, når denne sæson er færdigspillet.

LÆS OGSÅ: Memphis Depay åben for skifte til sommer – på én betingelse

Raheem Sterling har bidraget med 13 mål og lavet fem oplæg i 32 kampe for Manchester City i denne sæson. 10 af disse mål og to af hans oplæg er blevet leveret i 22 kampe i Premier League.