Den spanske avis Marca skriver torsdag, at Serie A-klubben Juventus har sat den rutinerede Real Madrid-spiller Raphael Varane på ønskelisten.

LÆS OGSÅ: Ikke den bedste start: Zaha begik stor brøler ved lægetjek i Manchester United

De er dog ikke ene om at have udvist interesse for Real Madrid-forsvareren. Han er nemlig også på radaren i flere Premier League-klubber, der omfatter både Manchester United og Chelsea. Derfor skal Juventus altså forvente, at der er konkurrence om at hente spilleren.

Det er ikke første gang, at Torino-klubben er blevet kædet sammen med en forsvarsspiller fra Real Madrid. De har nemlig også været kædet sammen med både Sergio Ramos og Marcelo, om end det endnu ikke er blevet til en handel mellem de to storklubber.

Hvis den 27-årige Varane beslutter sig for at skifte Los Blancos ud med Juventus i det kommende transfervindue, er det en rutineret spiller, som de kan se frem til at se på banen i den bedste italienske række.

På trods af, at han end ikke er fyldt 30 år, kan Varane nemlig bryste sig af lidt af hvert. Blandt andet kan han bryste sig af at have vundet VM, ligesom han også har vundet Champions League hele fire gange.

LÆS OGSÅ: Nu åbner UEFA sag mod dommere i skandalekamp

Varanes nuværende kontrakt med Real Madrid løber frem til sommeren 2022. Derfor er det ikke blot Varane, der skal beslutte sig for, at et skifte til Juventus er den rette beslutning. Der skal nemlig også være økonomisk enighed mellem Juventus og Real Madrid.