Thomas Frank er en populær herrer.

Thomas Frank har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med hans enormt flotte præstationer for Premier League-klubben Brentford.

Og sidenhen er det da også mundet ud i, at hele Danmarks Thomas Frank for nyligt blev kåret som årets træner i Danmark.

Men de gode præstationer kommer med en pris.

For hans flotte resultater er bestemt ikke gået ubemærket hen. Han blev op til flere gange sat i forbindelse med det ledige trænersæde i storklubben Tottenham.

Men selvom det ikke blev et skifte til Tottenham, så kan et potentielt sommerskifte ligge og lurer i horisonten for den evigt populære Thomas Frank.

Står det dog til den tidligere Vejle-assistent Claus Nørgaard, så skal de to arbejde sammen mange år endnu.

Den tidligere Vejle-assistent vinkede farvel til Vejle til fordel for et job som ungdomslandsholdtræner – men en dag ringede telefonen, og i skrivende stund befinder han sig på trænerbænken for Brentford sammen med Thomas Frank.

Og i et hudløst ærligt interview med bold.dk, lægger Nørgaard ikke skjul på, at han er faldet godt til i Brentford, inden snakken hurtigt falder over på Thomas Frank.

For selvom der ikke er tvivl om Nørgaards kvaliteter, som hans tidligere resultater i karrieren har vist, så ender snakken hurtigt på Thomas Frank, der udover sine taktiske egenskaber, også bærer rundt på noget helt unikt, mener Claus Nørgaard:

“For det første har Thomas en enormt stor faglighed. Det er naturligvis en forudsætning for at blive en dygtig fodboldtræner. Men det kan heller ikke stå alene. Man skal også have menneskelige- og ledelsesmæssige egenskaber, og det synes jeg, han har udviklet i de senere år. Man kan godt mærke, at han har fået mere erfaring”, siger han og fortsætter:

“I forhold til de menneskelige egenskaber har Thomas jo en enorm energi, hvor han er god til at skabe begejstring omkring sig, og det smitter af på omgivelserne”.

Han løfter desuden sløret for, at Thomas Frank ikke er som de fleste andre, hvorfor det netop er derfor, at han har en høj stjerne hos mange internt i klubben.

I den forbindelse fortæller Claus Nørgaard blandet andet, at han altid giver meget af sig selv, og han har formået at gøre sin rolle lidt mere i øjenhøjde i forhold til hvad man ser hos andre engelske klubber.