Philippe Coutinho har haft svært ved at etablere sig i Barcelona, og nu rygtes han på ny væk fra den catalanske klub

Der har været mange rygter med Philippe Coutinho i hovedrollen. Den brasilianske spiller har haft svært ved at etablere sig i Barcelona, hvor hans præstationer også har været begrænset af flere skader.

LÆS OGSÅ: Transferkrav fra Xavi: Denne spiller skal hentes, hvis han skal være træner

Han har tidligere været rygtet væk fra den catalanske klub, og nu er der på ny forlydender om, at han er på vej væk. Denne gang er der dog tale om et skifte til en lettere overraskende klub.

Ifølge den catalanske avis SPORT er Philippe Coutinho potentielt på vej til Newcastle. Det vil betyde, at han vender tilbage til Premier League, hvor han for alvor slog igennem i Liverpool.

Rygtet er opstået i kølvandet på, at den engelske klub har fået nye ejere, hvilket har gjort Newcastle til en af de rigeste klubber i verden. Den britiske klub er nemlig blevet købt af et saudiarabisk konsortium under navnet PIF (Public Investment Fund).

Ifølge SPORT skulle de nye ejere af den britiske klub være klar til at foretage et stort køb allerede i januars transfervindue. En af de spillere, der angiveligt skulle være med i deres overvejelser til et januarindkøb, er Coutinho.

LÆS OGSÅ: Chelsea-profil nærmer sig kontraktudløb: Er topprioritet for La Liga-giganter

Angiveligt skulle den brasilianske spiller også selv være klar til at vende tilbage til Premier League. Skal det blive en realitet, skal Newcastle hoste op med 50 millioner euro (372 millioner kroner), skriver SPORT.