Efter en god start på sin anden chance i Barcelona, har Philippe Coutinho udtalt sig om hans tilbagevenden til Barcelona og hans ambitioner for den nye sæson.

Han ligeledes udtalt sig om den store arbejdsbyrde, som han var pålagt i Bayern München, hvor han tilbragte 2019/20-sæsonen, som han udlejet til.

Efter en knap så imponerende 2018/19-sæson blev Coutinho udlejet til Bayern, hvor han klarede sig godt. Blandt andet scorede han to mål i kvartfinalen i Champions League, hvor Bayern München slog Barcelona 8-2.

Brasilianeren har desuden udtalt, at træningen på Allianz Arena var intens, og at han havde gavn af en sådan træning. Han siger, at han har forbedret sig rigtig meget ift. den fysiske del af spillet, som følge af den store arbejdsbyrde, han oplevede i Bayern, og ikke under Ernesto Valverde.

Hans niveau haltede i 2018/19-sæsonen

I 2018/19-sæsonen var den tidligere Liverpool-perle blot en skygge af sig selv. Det virkede som om, at han ikke havde nogen selvtillid, og at han tilmed nogle gange var uinteresseret i spillet.

Coutinho har sagt i et interview med SPORT, at han er vendt tilbage til Barcelona med en masse sult og motivation. Hans dedikation og lykke ses også tydeligt i hans spil, hvorfor han bestemt har startet sæsonen på rette fod.

“Jeg har startet sæsonen på rette fod, ved at spille godt, og jeg er meget glad. Jeg har til hensigt at øge intensiteten af mit arbejde til det yderste, for at opnå store ting i denne sæson,” siger Philippe Coutinho til SPORT.

Den brasilianske angriber har derfor erklæret sin vilje til at opnå store ting på Camp Nou i år, hvilket betyder, at han vil vinde titler – især efter den trofæløse sæson, Barcelona havde under båed Ernesto Velverde og Quique Setién.

I modsætning til de to førnævnte, tyder det på, at den tidligere Athletic Club-træner, Ronald Koeman, har en bedre forståelse for, hvor Coutinho spiller bedst – og det er på midten snarere end på venstrefløjen.