Det har været en kaotisk uge for det danske landshold. Hele ugen kulminerer søndag aften, hvor Daniel Wass og resten af det danske landshold skal spille deres Nations League-kamp mod Island.

LÆS OGSÅ: Danmark er sikret topseedning til VM-kvalifikation

Landsholdet har været præget af både et corona-udbrud og et udrejse-forbud i England. Det har resulteret i mandefald på holdet, hvilket også har fået Daniel Wass til at indrømme, at det har været en vanvittig og kaotisk uge.

“Jeg har prøvet mange ting i klubben – også med alt det her corona. Men det her kategoriserer som noget vildt, og det har været kaotisk. Fra DBU’s side har det været professionelt, og der været styr på det,” fortalte Daniel Wass til Ritzau.

Daniel Wass var ikke med i testkampen mod Sverige, da hans kræfter i stedet er blevet sparet til kampen mod Island, hvilket han siger, at han har forståelse for:

“Jeg vil altid spille alle kampe, men jeg bliver også nødt til at lytte til min krop. Når man er kommet over de 30 år, så kan man godt mærke, at der sker nogle forandringer,” sagde han til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Overgår Buffon: Spansk landsholdsspiller sætter ny rekord

Det var dog ikke kun Daniel Wass, der måtte sidde kampen mod Sverige over. Det gjorde Simon Kjær blandt andet også.