Magnus Mattsson har tidligere spillet i Silkeborg IF.

I denne sæson har han dog gjort sig bemærket i den hollandske fodboldliga, hvor han i NEC Nijmegen har imponeret med syv mål og fem assists i 13 kampe.

Det er dog en helt anden hændelse, der nu trækker overskrifter.

Under en kamp mod Go Ahead Eagles, fik Mattsson det dårligt.

Før kampstart havde han det tydeligvis ikke godt, og tv-kameraerne fangede et øjeblik, hvor han måtte kaste op på banen. Dette usædvanlige øjeblik blev hurtigt et samtaleemne blandt fodboldfans.

Til trods for det uheldige øjeblik, fik Mattsson ros fra sin træner, Roger Meijer, for hans evne til at kæmpe sig igennem og fuldføre kampen.

Meijer kommenterede med et smil, at det var et tegn på karakter, og spekulerede på, hvor godt Mattsson kunne have spillet, hvis han havde været helt fit. “Han sagde ingenting om det. Jeg har lige hørt fra ham, at han ikke havde det så godt, og de billeder der stemmer ret godt overens med, hvad jeg så, ha ha. Det er karakter, kan man sige. Forestil dig, hvis han havde været fit. Han spillede alligevel rigtig godt i dag,” sagde Meijer ifølge Voetbal International.

Kampen endte med et 1-1 resultat, takket være endnu en dansker på holdet, forsvarsspiller Mathias Ross, der scorede det udlignende mål for NEC Nijmegen kort før tid.