Dansk landsholdsprofil lejede privatfly for at minimere smitterisiko

Nicolai Busekist — 10. nov 2020 10:16
Foto: Shutterstock

For at minimere smitterisiko i forbindelse med sin hjemrejse til Danmark foretrak den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen et privatfly.

LÆS OGSÅ: Juventus vil af med Cristiano Ronaldo

Han har derfor haft penge oppe af lommen for at reducere smitterisikoen, da han skulle flyve fra Leipzig til den danske landsholdssamling i Helsingør.

Han var dog ikke ene mand i privatflyet, da han lejede det med sin svenske holdkammerat Emil Forsberg, som i øvrigt bliver hans modstander i onsdagens testkamp på Brøndby Stadion.

Landsholdsangriberen betragter valget af privatflyet som en investering i sin egen karriere. Omkostningerne forbundet med at være coronasmittet kan nemlig være større.

"Jeg er fløjet med en kollega fra Sverige, Emil Forsberg, i privatfly, så vi kunne reducere smitterisikoen så meget som muligt," fortæller han ifølge Ritzau, og følger op med:

"a, det er voldsomt. Men hvis man bliver smittet med corona, så falder man måske ud af holdet, fordi der er to uger, hvor man ikke må lave noget som helst. Det kan gøre, at man mister sin plads og så ikke spiller kampe i to måneder."

Yussuf Poulsen er ikke interesseret i at risikere at miste sin plads, hvilket han også gør klart:

"Det er der nogen mennesker, som ikke vil risikere, og jeg er en af dem."

Opfordret af klubben

Yussuf Poulsens tyske klub, RB Leipzig, har opfordret alle klubbens spillere til at benytte sig af den dyre og ekstravagante, men dog sikrere transportform:

"Selvfølgelig er smitterisikoen større, hvis man tager et rutefly, men det bliver man også nødt til at gøre nogle gange. Jo mindre kontakt, man har med andre personer, desto sikrere er det, og det er det, vi har forsøgt at opnå ved at tage et privatfly," fortæller Yussuf Poulsen ifølge Ritzau.

Det følger han op med at fortælle, at det er klubben, der har rådet ham og de øvrige spillere til i truppen til at vælge denne løsning:

LÆS OGSÅ: Ståle om FCK-fyring: Skal stadig tælle til 10

"Det er også det, vores klub har rådet os til helst at gøre, for klubben vil jo heller ikke have, at vi kommer tilbage med corona og smitter de andre på holdet. Man må forsøge at gøre smitterisikoen så lille, som man overhovedet kan," siger den danske angriber.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere