Den danske Superliga-klub har godt gang i svingdøren.

FC Midtjylland har købt den 25-årige angriber Cho Gue-sung fra Jeonbuk Hyundai Motors i hjemlandet. Den sydkoreanske landsholdsspiller, som scorede to mål til vinterens VM-slutrunde, har underskrevet en aftale til sommeren 2028.

Det skriver FC Midtjylland på deres hjemmeside.

Svend Graversen lægger heller ikke skjul på, at de er glade for at byde velkommen til den sydkoreanske landsholdsspiller:

“Vi har fulgt Cho i over et år, og efter VM-slutrunden har vi kunne fornemme, at han er blevet attraktiv på mange adresser rundt i Europa. Han er etableret på det sydkoreanske landshold og topscorer i Jeonbuk, hvorfor vi naturligt har oplevet stor konkurrence om at få ham til klubben. Det glæder os, at han ser Midtjylland som det rette for ham”, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

“Cho er en komplet angriber. Han er dygtig til at positionere sig i feltet, hvor han drager fordel af sin gode fysik, men han kan også spille med ryggen til mål og udnytte de rum, der opstår. Han er teknisk stærk og en dygtig afslutter med både hovedet og begge ben”.

Cho Gue-sung har spillet 59 kampe og scoret 23 mål for Jeonbuk Hyundai Motors. Inden da optrådte han for FC Anyang, hvor det blev til 14 mål i 33 kampe. I 2022 sluttede Cho Gue-sung som topscorer i K League med 17 mål, og den fine form har udmøntet sig i 24 landskampe for Sydkorea siden debuten i sensommeren 2021.