David Beckham har fået endnu en vil idé.

Han har angiveligt tilbudt den tidligere Manchester United-keeper, David de Gea, en plads på sit hold i Major League Soccer (MLS). Dette sker i kølvandet på, at de Gea forlod United i sommer, efter klubben omgjorde sin beslutning om at tilbyde ham en ny kontrakt.

Erik ten Hag, Uniteds manager, havde ønsket at skrive kontrakt med en målmand, der var mere komfortabel med bolden, hvilket førte til købet af Andre Onana for omkring 350 millioner danske kroner. Dette træk har indtil videre haft blandede resultater.

De Gea, der har afvist flere tilbud siden sin afgang fra Old Trafford, herunder fra Saudi Pro League og Onanas tidligere klub Inter Milan, foretrækker at vende tilbage til La Liga. Dog har kun Real Betis og Valencia vist interesse, og de Gea er tilsyneladende ikke overbevist om, at det er det rigtige valg. Muligvis fordi de ikke kan matche den ugentlige løn på cirka 2,6 millioner danske kroner, som han tjente hos United.

I sine over 12 år hos Red Devils opnåede de Gea 545 optrædener og holdt klubrekorden med 190 clean sheets. Nu rapporterer Daily Star, at Beckham forsøger at overtale sin tidligere United-kollega til at krydse Atlanten og spille i MLS.

Han er ‘stille optimistisk’ om at kunne gennemføre handlen. Hvis de Gea slutter sig til Miami, vil han også få mulighed for at spille sammen med sine tidligere spanske holdkammerater Jordi Alba og Sergio Busquets.