Det er ikke nemt at overtage et kriseramt Real Madrid-hold, men Vicente Del Bosque er sikker på, at Zinedine Zidane nok skal få vendt skuden.

Zinedine Zidane har ikke for alvor formået at få sat gang i en positiv stime af gode resultater, siden han vendte tilbage i trænerstolen i Real Madrid for nogle måneder siden. Den spanske kongeklub endte med at tabe hele 12 kampe i den netop overstående sæson i La Liga, og tre ud af de sidste fire kampe er endt med nederlag.

Men det har også været en vanskelig situation at skulle overtage et kriseramt mandskab, som flere har spekuleret i formentlig har været en smule sejrsmætte efter tre Champions League-titler i streg inden den overraskende exit i årets 1/8-delsfinaler mod Ajax. Det mener Vicente Del Bosque, der både har været træner i Real Madrid og for det spanske landshold. 

”Zidane kommer ikke til at spørge mig til råds. Real Madrid har en god trup, og jeg er sikker på, at de vil friske truppen op med tilføjelser, men det er en fantastisk gruppe af spillere. Det værste for spillerne er, at de har haft tre trænere på én sæson, og det er svært at få vendt et negativt momentum. Jeg har oplevet det selv, og jeg ved, hvor kompliceret det er,” sagde den 68-årige spanier i forbindelse med åbningen af en ny version af Campus Vicente Del Bosque for børn i alderen 6 til 15 år i Madrid og på Mallorca. 

Efter Zinedine Zidane sagde farvel til Real Madrid sidste sommer, ansatte klubben Julen Lopetegui, men han blev fyret i oktober, hvor efter Santiago Solari tog over og sad på trænerbænken indtil efter nederlaget mod Ajax. 

Det forventes i spansk presse, at der bliver stor udskiftning i Real Madrids trup hen over sommeren.   Eden Hazard, Christian Eriksen og Paul Pogba er blandt de stjerner, der rygtes til klubben.